Å eie ditt eget hjem er en stor opplevelse, men det er ikke uten sitt ansvar. Hvert hus krever vedlikehold og utover det, kan hvert hus dra nytte av forbedringer i hjemmet. Du trenger ikke være redd for å gjøre ditt eget arbeid på ditt hjem. Med noen raske hint som de nedenfor, kan du angripe hjemmeforbedringsarbeid med tillit.

Å vise bøker i stuen kan være et flott tegn på intelligens, samt et fint dekorerende tilbehør. Kontroller at når du viser bøkene dine for å ordne dem i henhold til høyde og farge. Ikke arrangere bøker i henhold til høyde vil gjøre samlingen vises rotete og uorganisert. Å arrangere bøkene dine etter farge vil få området ditt til å virke sofistikert.

For å reparere et større hull i veggene, bruk arkstein. Først gjør hullet i en jevn firkant eller rektangel ved å kutte bort et målt område. Å gjøre dette vil gjøre hullet større, men vil tillate deg å få nøyaktige dimensjoner for reparasjon. Klipp deretter et stykke arkstein som er av samme størrelse som firkanten eller rektangelet du bare kutter fra veggen. Plasser det nykuttede stykke arkstein i hullet og fest på plass med gips negler. Deretter påfør felles forbindelse til sømmene. Dekk sømmene med felles tape, deretter bruke et annet lag av felles sammensatte og glatt den ut. Når den er tørr, mal over den med hvilken som helst farge.

Når det gjelder oppussing, sørg for å få sitater fra minst tre forskjellige entreprenører. Dette er viktig fordi prisene kan variere sterkt, som kan kvaliteten på arbeidet. Få en god følelse for entreprenøren din ved å sette deg ned med ham eller henne og diskutere hele planen din.

Gjør barnet ditt til en tavle i romstørrelse! Det vil gi timer med underholdning og tilbyr interesse for praktisk talt alle rom. Alt du trenger å gjøre er å male en del av en vegg med maling som er laget spesielt for tavler. Hvis du vil, kan du til og med ramme det inn med støping for å gi det det profesjonelle utseendet.

Gjenoppstå betonggangveiene og innkjørslene rundt hjemmet ditt for et nytt utseende. Erstatte betong kan bli utrolig dyrt og legger ikke mye til fortauskanten appell av ditt hjem. Vurder resurfacing med brostein eller murstein som vil koste en brøkdel av å erstatte betong og vil se ut som en million dollar.

Hvis en pris høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis. Sørg for at du får estimater fra flere entreprenører før du gjør et valg på et selskap. Det er fristende å gå med selskapet som kommer i tusenvis av dollar lavere enn konkurrenten, men ofte vil du ende opp med å betale for shoddy arbeid som kunne ha blitt forhindret ved å gå med mer rimelig selskap.

Små tips som disse kan holde oppussingsprosessen smertefri og holde huseiere fra å bli frustrert. Å jobbe på huset ditt bør være en hyggelig og givende opplevelse; utdanne deg selv om emnet vil sikre at dette er tilfelle. Når du har riktig informasjon på forhånd, kan selv det mest komplekse oppussingsprosjektet være et blunk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *