Oppussing er mye mer enn bare å installere et nytt toalett. Det er virkelig en progressiv hobby. Den har så mange teknikker og produkter som krever et skarpt øye, presisjon og en skarp oppmerksomhet på detaljer. Har du det som trengs? Uavhengig av svaret ditt, her er noen tips for å hjelpe deg.

Ikke skam deg over å ringe inn en profesjonell. Å vite at du gjorde alle dine reparasjoner selv kan være givende. Den stoltheten kan komme med en bratt prislapp skjønt. Noen ganger er det best å gi etter og bare ringe inn en altmuligmann. Avhengig av situasjonen, de kan være i stand til å gjøre det raskere og for mindre penger enn du kunne.

For å unngå kostbare feil når du maler et rom, gjør en liten investering i malingsprøvene som mange forhandlere tilbyr. Du kan få 8 unse prøvestørrelser i alle tilgjengelige farger. For en liten kostnad kan du bruke maling på et stort nok område for å virkelig få en følelse for hvordan malingen vil se ut, mye mer nøyaktig enn med malingsspon alene.

Legg visuell interesse til hjemmet ditt ved hjelp av gips gjørme til tekstur vegger. Det er lett å teksturere. Når gipsslammen er omstå, tar du bare en børste med børste, en svamp eller en tom plastpose, og deretter bruker du det du griper for å skape tekstur på gipsslammen ved å dabbe.

Når det gjelder oppussing, bør du vurdere å legge til flere fans i huset ditt for å hjelpe i de varme månedene. Dette er viktig fordi løpende vifter vil koste betydelig mindre enn air condition, og gir en kjølefordel også. Husk også at en vifte bare gir kjølefordel når du er i rommet, så slå den av hvis rommet ikke vil bli okkupert.

En av de beste stedene å starte på ditt hjem forbedring reise er kjøkkenet. Vasking av veggene for å fjerne fettflekker er viktig før du bruker ny maling på kjøkkenet. Denne løsningen vil hjelpe deg med å kvitte seg med flekker og fjerne malingen. Re-male kjøkkenet i brune farger; du vil bli overrasket over hvor mye annerledes rommet ditt vil se så snart du er ferdig.

Hvis du har fliser på badet ditt, sørg for å bruke bade tepper foran toalett og badekar. Legge bad tepper ikke bare legger et snev av personlighet på badet, men også holder deg fra å skli og fallende; prøve tepper med ulike mønstre og design for et utseende som er unikt din egen.

To-liters flasker kan brukes på kjøkkenet som oppbevaringsbeholdere. Du kan se hva som er inni dem, og kan lagre og beskytte tørre varer som mel eller sukker. De kan holdes i kjøleskapet, fryseren eller på hyllen. Bare skru av hetten og hell det du trenger, når du trenger det.

Nå ser du at oppussing er mye mer enn bare å kjøpe og male ting i huset ditt. Det krever dyktighet og et øye for hyggelig estetikk. Du vil ikke at hjemmet ditt skal se sløvt ut, så hvorfor ikke ta deg tid til å lære å gjøre det riktig? Tipsene ovenfor burde ha gitt deg noen nyttige råd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *